Kirsi Portin (Koivu)

 

Olen 50 + v nainen, nykyään lapualainen. Ennen asuin Kanta-Hämeessä, mutta syntyjään Vihdistä, sukujuuret osin Ilmajoella. Kohtalo heitti minut kesällä 2021 Lapualle ja naimisiin elokuussa 2021. Sitä ennen matkalleni on osunut ja sattunut monenmoista. Se kaikki on kasvattanut ja toivon mukaan myös opettanut minulle paljon. Koskaan emme kuitenkaan ole valmiita elämässä, vaan aina voi oppia lisää. Koska itse olen aina ollut innokas oppimaan uutta, olen myös innokas kertomaan muille omista oivalluksista matkani varrella. Toki tiedän että eivät minun oivallukseni aina ole oikeita, mutta moni oivallus on minua auttanut ja siksi toivon niistä olevan hyötyä myös muille.

Kaiken juuri ja ydin on, että positiivisella asenteella ja kaiken elämässä koetun jälkeen sairauksien kera, elän vihdoinkin omannäköistä elämää ja olen juuri sitä mitä haluan. Pukeudun ehkä jonkun mielestä täysin ikääni sopimattomasti, mutta aion pukeutua juuri omalla tyylilläni lopun ikäni. Ehkä värjään hiukseni violeteiksi, kun täytän 70v…luomuvärillä tietenkin….

Joskus nuorena olin ujo, arka hissukka, koulukiusattu varjo itsestäni. Mutta matkan varrelta minusta on kuoriutunut jotain ihan muuta. Tässä blogissa selviää mitä ja osittain myös se, mitä matkani varrella on tapahtunut ja tapahtuu jatkossa.

Maailmanparantaja

Olen myös aktiivinen yhdistys-ja järjestötoimija ja monenmoista vapaaehtoistyötäkin on tullut tehtyä. Olen mukana myös kokemustoiminnassa. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä ollut liki 10 vuotta, eihän minulla muuten olisi voimavaroja ja aikaa tehdä kaikkea sitä mitä teen nykyään.

Yhdistystoiminnassa olen ollut monessa mukana ja tulen varmaan olemaan jatkossakin. Halu auttaa ja vaikuttaa asioihin on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Nykyään yritän kuitenkin kuunnella enemmän itseäni ja tehdä vain sitä mikä tuntuu oikealta.

Suurin polte taustalla on halu vaikuttaa asioihin eli parantaa maailmaa. Tuo halu on ollut minussa aina, mutta kasvanut vain iän ja itsetuntemuksen myötä.

Luovuus

Luovuus on minulle elinehto. Matkan varrella olen tehnyt käsilläni monenmoista. Virkannut, neulonut, maalannut, ommellut, askarrellut ja nyt uusimpana olen löytänyt halun kirjoittaa.

Ravitsemus

Olen perehtynyt vuosia ravitsemuksen eri variaatioihin, lisäravinteisiin sekä näiden vaikutuksista terveyteen ja miten niillä voi tukea eri sairauksien hoitoa. Välillä noudatan vhh-ruokavaliota hyvinkin tarkkaan, mutta sitten taas lipsutaan…ja sen kyllä sitten huomaa jos näin käy. Yritän kuitenkin syödä mahdollisimman puhdasta ruokaa ja monipuolisesti mutta nykyaikana se ei aina ole mahdollista jo ruoan hinnan takia.

Henkisyys ja kasvu

Tulen jatkossa kirjoittamaan blogiin myös juttuja omasta henkisestä kasvusta ja kokemuksista siihen liittyen. Tämä tulee mahdollisesti olemaan nouseva painopiste.

Toivotan sinut ilomielin mukaan matkalle minun kokemuksiini ja elämääni. Tervetuloa seikkailuun! Tee sinäkin omasta elämästäsi oma seikkailusi!

Kirsi

Jokainen uusi päivä on uusi mahdollisuus tehdä ihan mitä tahansa, juuri omalla tavalla.  

Kun elät omannäköistä elämää omalla tavallasi, siitä saa NOITAWOIMAA!!! 

Lehtijuttuja

Kerro, kommentoi tai kysy lisää aiheesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: