Lääkkeitä verkosta

Nyt se on kokeiltu, lääkkeiden tilaaminen Yliopiston Apteekin verkkokaupasta. Meni muuten niin sujuvasti, että taidan jatkaa palvelun käyttöä vielä koronan jälkeekin.

Tiauksen tein 3.6. Ja paketti oli noudettavissa 6.6. Postin automaatista. En viitsinyt ottaa kotiin toimitusta, koska postista ei ikinä tiedä milloin paketti tuodaan. Ja jos et satu olemaan silloin kotona, joudut hakemaan paketin postista. Se taas ei tälläisenä tartuntariskiaikana ole ollenkaan hyvä juttu.

Helpompaa kuin apteekissa

Totesin jo tilausta tehdessä proviisorin kanssa chattaillessa, että tämähän on paljon mukavampaa kuin apteekissa konsanaan. Toki voi asian hoitaa myös puhelimitse, jos ei tykkää chattailla.

Olen niin kyllästynyt siihen apteekissa istumiseen kun henkilökunta ensin ottaa ylös kaikki tarvittavat lääkkeet, sitten tarkistaa niiden saatavuuden. Niitähän ei täällä pikku kaupungissa koskaan ole kaikkia omassa varastossa, vaan joudut aina juoksemaan apteekissa vähintään kaksi kertaa. Sitten proviisori tulostaa ne laput lääkkeisiin, jonka jälkeen haetaan lääkkeet ja liimataan laput niihin. Sitten vielä tarkistetaan joka lapun tekstit että on varmasti oikein…. On siinä kyllä erinäisen kerran ruvennut veetuttamaan odotellessa.

Nyt pääsin huomattavasti pienemmässä ajassa, ei tarvinnut lähteä kotoa mihinkään ja sain kaikki lääkkeet kerralla. Söin jopa lounasta siinä samalla kun chattailin.

Olin siis ennen chattailua kirjautunut heidän verkkokauppaansa pankkitunnuksilla ja lisännyt haluamani reseptilääkkeet ostoslistalle. Sitten avautui chat ja proviisori kyseli samoja asioita kuin live apteekissakin. Kun kaikki oli ok, hän lisäsi tuotteet ostoskoriin. Sitten itse lisäsin vielä jotain käsikauppatuotteita koriin ja maksoin verkkopankilla ja siinä se. Toimituskuluja ei tullut. Älyttömän helppoa ja sujuvaa. Ihan varmaan tilaan toistekin.

Tähän kun ynnätään se tosiasia että paikallisapteekissa jäi maaliskuussa yksi lääke tilaukseen, eivätkä he koskaan ottaneet sen tiimoilta yhteyttä vaikka lupasivat. Laitoin heille vielä sähköpostiakin ja kysyin samalla yhtä tilaustuotetta, enkä saanut koskaan vastausta. Joten tämmöinen palvelu ei kyllä oikein vakuuta käyttämään oman kylän apteekkia.

Kerro, kommentoi tai kysy lisää aiheesta.